TÄVLA HÄR OCH VINN EN HOTELLWEEKEND FÖR TVÅ!

Du kan vara med och tävla flera gånger, nytt pris varje vecka!

Nu har du chansen att vinna en avkopplande helg för två på mysiga Countryside Hotels värd 3000 kronor. Var med och tävla och ge dig och en vän möjligheten att finna lugnet och komma i balans.

TA EN BILD OCH VINN

Tävla med ett foto av din godaste frukost, mellis eller lat-och-smart-middag gjord på Valios laktosfria produkter. Och du, det finns många chanser att vinna – ny vinnare utses varje vecka!

FRI FRÅN LAKTOS MEN FULL AV SMAK

Det gäller hela Valios sortiment av laktosfria produkter. För självklart ska även du med känslig mage kunna njuta så ofta, mycket och varierat du vill. Läs mer om Valios laktosfria produkter på www.valio.se.

EN AVKOPPLANDE HELG

För vinnarna väntar en avkopplande helg för två på mysiga Countryside Hotels. Du väljer själv vilket Countryside Hotels du vill bo på. Det finns 35 hotell spridda mellan Hälsingland och Skåne att välja mellan.

 

 

 

 

 

 

Tävla så här:

1. Laga din godaste frukost, mellis eller lat-och-smart-middag där minst en av ingredienserna är en laktosfri produkt från Valio.

2. Ta ett foto av det du lagat. Minst en Valio laktosfriförpackning måste vara med i bilden.

3. Ladda upp bilden tillsammans med namn, e-postadress och telefonnummer i formuläret nedan.

4. Grattis, nu är du med i tävlingen!

Fyll i tävlingsformuläret nedan:

    Tävlingen pågår mellan den 10 januari och den 27 mars 2022. Vinnarna utses av en jury bestående av representanter från Valio Sverige AB:s marknadsavdelning. Vinnarnas namn publiceras på valio.se. Juryns beslut kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Läs mer om tävlingsreglerna och Valios integritetspolicy.